Händelserikt

Let’s gå igenom veckans händelser lite. Väldigt roligt att vara student på Wången, alltid händer det något roligt 🙂

I tisdags var det tävling där jag och Ymir tog oss an tölt och femgång. Mitt mål från förra tävlingen var att rida bättre och få ihop de delar som saknades. Det gick sämre 😉 Är dock nöjd ändå då jag faktiskt bättrade mig på de delar jag ville göra bättre. Nackdelen var att andra saker blev sämre då hehe. Exempelvis så ville jag göra bättre passläggningar, vilket jag också fick, men själva passen blev inte så bra. Så kan det vara ibland 🙂


Tummen upp till val av rosetter i år. Mycket fina!

Vintern verkar bjuda på annat än bara is (peppar peppar) och det var en lite mindre snöstorm i onsdags. Blika hälsar vad hon tyckte om det vädret:


Inte jättenöjd. Mer nöjd är hon nog över sina kommande dagar. Efter flera år som en skolhäst gjord av guld ska hon få pensioneras. En gammal wångenelev ska ge henne allt bra hon förtjänar. 

Jag har jour den här veckan och efter morgonens pass åkte jag till lilla svart för att sitta upp första gången. Var nära på att göra det igår, men hade varken hjälm eller sällskap så det fick vänta 😉 Hon kommer bli en helt fantastisk ridhäst!


”Vart tog du vägen?” ”Jaha är du där uppe nu. Okej!”

Utbildningsrådet har varit här i veckan och varit med på lektioner och haft möten med både lärare och studenter. Ia och Thorvaldur agerar som ögon utifrån och lyssnar till oss om hur det är och fungerar 🙂

Just nu pågår Wångens julshow. Jag tittar inte men satsar på att se den imorgon. Alltid roligt att se och rolig stämning!

Något jag också gjort är att lämna disken, så det ska ordnas innan jouren 😉

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *