Vinterland!

Kallt är vad det är! Men jag klagar absolut inte, kallt och snö fram till april tack. Igår kväll var det dock lite kämpigt när mina fingrar blev så kalla att hela armarna värkte av smärta haha.


Såg Helge 1 och 2 på väg till stallet 🙂

Sist skrev jag att det gick så bra med Ymir, men i måndags fick jag äta upp dom orden. Fick ingen bra känsla alls och fick lite småont i magen med tanke på ridprovet som närmar sig. Jag är tacksam att jag tränat mycket på min mentalitet, för jag kunde ganska snabbt tänka att det bara var ett dåligt ridpass och att man måste ha såna ibland 🙂 Något positivt i måndags var att jag kunde känna de små detaljerna i min sits som behövde korrigeras. Medvetenhet är ett viktigt steg för att kunna utvecklas.

Jag har fått igång pluggandan och har suttit hela förmiddagen med en uppgift i pedagogik. Den ska inte vara inlämnad förrän i slutet av Januari, men jag har tid över nu så jag tar till vara på den. Motivation är min största bov i livet, jag är dålig på att göra saker som jag är omotiverad på att göra. Något att träna på 🙂

14.15 ska jag rida, vi rider en och en idag för Camilla och tränar till ridprovet. Tills dess ska jag plugga på och ikväll ska jag till stallet och fortsätta göra liten svart till en världsvan svart:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *