Mysfredag

Det går riktigt bra med Ymir nu 🙂 Så roligt att rida, men svårt att göra det bra. Just nu tränar jag mest på min sits. Jämfört med hur det var förut så är det väldigt små saker jag behöver ändra på nu, därför är det svårt att själv känna när jag sitter rätt eller inte då det är så små skillnader. Lite tillfälligt rider jag endast med vänsterhanden. Genom att hålla tyglarna i vänster och låta höger arm hänga så stabiliserar min kropp upp sig. Håller jag tyglarna med båda händerna så säckar genast vänstersidan ihop något.

Idag började vi med en teorilektion om balansering av travhäst med Bo Milton. Otroligt intressant att höra hans erfarenheter, men även skillnaden på balansering av travhäst och islandshäst. En travhäst ska springa fort fort, en islandshäst ska gå fint med mycket rörelser. Vi islandsryttare har ju också ett lite sådär strikt reglemente att förhålla oss till också. Undrar hur sporten hade sett ut om man tänjt lite på de reglerna 🙂

Efter skolan hängde en kompis från gymnasiet med mig till stallet där vi umgicks lite med liten svart. Sedan åkte vi mot stan för skojs skull. Kom dock på lite sent att det är löningshelg OCH black friday hehe, väldigt befolkat. Väl hemma har vi gjort egen sushi och tittat på film. Riktigt mysig dag. Imorgon blir det mer stallhäng, men det kanske jag inte behöver skriva 😉

Ha en superduperbra helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *