Snöar på tvären!

Jag har nyss tagit en het, lång dusch i ett tappert försök i att få upp värmen. Tyvärr så är det inte så många minusgrader ute, men det blåser isvindar och snöar både uppåt och åt sidan. Hoppas allt jag kan att det håller sig under nollan dock. Hatar is!

Igår dock, så frös jag ännu mer. Wångenmästerskapen hölls för tredje året i rad (min gymnasieklass var först med att anordna tävlingen) och jag tävlade Ymir i T8 och F2. Jag tänkte vara lite småsnygg med ridstövlar och wångenjacka till T8, men det var sååååå KALLT! Jag var som en isbit! Så till femgången klädde jag på mig ordentligt. Det gick bra att tävla, det var bara jag och en till som var young riders i femgång och vi red för samma poäng, så vi fick dela på förstaplatsen 🙂
Riktigt rolig tävling som gymnasietreorna gjorde riktigt bra. Ser fram emot nästa deltävling som är den femte december!

Idag på förmiddagen red vi när hipptreorna hade didaktisk utmaning, de ska hålla en ridlektion på annorlunda sätt. Vi fick bland annat grupparbeta och få instruktioner endast med frågor 🙂

På eftermiddagen red vi igenom ridprovet en och en. Det gick bra!


Var strömavbrott i stallet hehe. Vi fick gott göra i ordning hästarna i mörkret innan fastighet listat ut felet 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *