Avklarad examination och inlämnad uppgift!

Nu är kraftfoderuppgiften inlämnad. Känns som att jag suttit med den i en evighet! Det svåra är inte själva uppgiften, det är mer hur man ska skriva, sätta rubriker och referera. Tur att man lär sig med tiden 🙂

Igår morse hade vi examination i arbete från marken. I den ingår det att leda hästen från båda sidor, flytta bakdelen på båda sidorna och ”rida från marken” från båda sidor. De vill se att man är följsam med hästen och kan arbeta den på böjda spår och skänkelvikningar. Vi hade våra träningshästar och Ymir gick inte särskilt fort, men det gick ju framåt iallafall 😉
Vi hade även en dugga och när den var klar red vi för att vara med i en treas examensarbete. Spännande!

Idag har jag haft en riktig lördag. Vaknade runt åtta (drömde dock miljoner konstiga drömmar inatt och vaknade emellan så var lite småtrött), åt frukost och åkte till stallet. Där delade jag manen på Teitur, som har 10 för man och svans (han borde nästan ha fått 11). Det tog sitt lilla tag, men har delat den många gånger så är ganska effektiv nu 😉
Jobbade också lite med lilla svart.

Nu har jag disk att ta tag i (lämnat den sedan igår. INTE smart hörni) och så lär jag läsa lite i några böcker inför tisdag då vi har examination i en auskultation vi gjort.

Trevlig kväll och trevlig söndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *