Ny vecka nya erfarenheter

Har varit på vift i helgen 🙂 Haft gården i Tullus så har hängt i det stallet istället (och pluggat vid ett bord där istället för här då). Trevligt att hänga med gamla vänner i form av hästar och hundar 😉

En klasskompis var snäll och tog jouren på skolan åt mig när jag var borta, men imorse var jag med på den sista jourmorgonen för den här gången. Jag troor att den här veckan blir ganska lugn. Ska fokusera på min kraftfoderuppgift (känns som att jag jobbat på den i evigheter?) som ska in på fredag. Ymir ska ridas såklart, Spegill som jag rider ska få röra på sig och så tänkte jag hänga lite mer i Tullus i veckan för att jobba med en ”liten” svart sak.Någon som tyckte att jag skulle skippa plugget och gosa istället.

Snart dags att gå på lektion. I slutet av veckan kan jag mer saker än vad jag kan idag. Och idag kan jag mer saker än jag kunde för en vecka sedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *