Nu får vi hoppas på vinter

Snö ligger på backen nu 🙂 Var riktigt mysigt i söndags kväll när snöflingorna föll i mörkret. Hoppas det kommer en massa massa mer. Nu ser det dock ut att bli lite varmare ett tag, men jag håller tummarna för att backen fryser ordentligt och sedan att snö i mängder kommer för att stanna hela vintern!

Jag är lite knäpp på dagarna, igår hade jag tisdag och idag känns det som onsdag. Om det fortsätter på det viset så får jag långhelg 😉 Igår hade vi teorilektion med Ulf där vi bland annat pratade om inflammation och sårbehandling. Som hippolog så är det ju oss man ska kunna fråga i ett stall, då gäller det att ha koll på sjukdomar, skador och allt möjligt (innan veterinären ska ta över) 🙂
Red också Ymir igår, prio ett nu är trav-galopp-trav. Det känns som att det går fort framåt på den punkten.

På skoltid idag fick vi en ny uppgift i pedagogik och så hade vi en sorts muntlig redovisning på kraftfoderuppgiften.
Efter det longerade jag en privathäst som jag ska motionera de veckor hans ägare är på praktik, och så red jag Ymir två varv på travbanan. Han har ett rykte om sig att vara en av de segare skolhästarna och till viss del så stämmer kanske det, men han kan bevisa motsatsen i vissa situationer. Just nu är han väldigt pigg och fräsch 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *