Kära nån!

Vilken vecka va. Till skillnad från de andra veckorna som går i raketfart så känns måndag som en evighet sedan.

I onsdags kväll kom jag hemhem till god mat och soffläge. På torsdagen var jag uppe med tuppen för att hinna med två körlektioner med släp, jag hade nämligen en uppkörning inbokad på eftermiddagen 😉 Så nu får jag faktiskt köra tungt släp då jag har klarat av både teorin och praktiken, underbart! Jag fick BE-körkort som 18-årspresent men har inte kunnat ta det förrän nu, två år senare. Men nu hörni så vet ni vem ni kan ringa om er häst behöver skjuts, haha.

Igår fredag åkte jag upp hit till Alsen med mamma och pappa. Något rörigt på morgonen när vi skulle åka iväg då det blev två bilbyten hehe. Fyra däck, väskor och en hundbur fick flyttas runt en hel del. Men iväg kom vi och nu har nyss mamma och pappa åkt hemåt och kvar är jag.

Precis som på SLU så har jag varit dålig på att ta bilder. Det får bli lite så den här veckan 🙂
Nu ska jag ta det lugnt och ladda inför en ny vecka. Tog på mig att ha jour åt en kompis också 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *