Stallhelg

Kvalitetstid det är att vara i stallet. Packa hö lite extra noga, mocka boxarna fint, sopa upp varje litet höstrå på stallgången. Inte för att hästarna bryr sig kanske, hehe, men som hästmänniska blir man ju lite knäpp 😉
Tänkte på det igår också när jag kvällsfodrade. Där gick jag i mysbyxor (med enhörningar på, aldrig ägt något så vackert förut. Ja alltså jag är faktiskt seriös haha) och pratade högt med hästarna. Frågade om Thóri behövde mer vatten i sin hink, Kristall om han ätit upp sin lusern, kollade med Dis vad de skvallrat om sedan jag tog in dom 😉
En lördagskväll på bästa sätt. Tror många andra i min ålder har andra saker i sikte då hehe.

Tänkte rida ut på Ymir idag, men det var frost imorse så vägarna var lite småhala. Istället rakade jag honom lite extra, som behövdes. Han får så himla mycket päls så fick utöka rakningen lite.


Tror ni dessa knoppar skulle bli godkända på dressyrtävling?

På hemmaplan idag har jag varvat serietittande med tröksysslor, städa och tvätta. Vill ha det fint när jag kommer hem senare i veckan. Vi ska nämligen till Uppsala och SLU, hippettorna. Tror jag sagt det va? Vi åker imorgon eftermiddag och är i Uppsala tisdag och onsdag. På onsdag åker jag hem till Ludvika och åker hit till Alsen på fredag.

  
Från lunch- och morgonfodringen idag.

Hoppas ni haft en bra helg! Det har jag 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *