YMIR! <3

Klapp på axeln till mig idag, jag har pluggat flitigt från åtta till lunch 🙂

Nu ska vi så smått börja förbereda oss för ridprovet som är vecka 51. Vi ska rida samma hästar fram till dess och träna på perfekta volter och fin sits bland annat 😉
I måndags red jag Dis som jag funderade på att ha, men ville prova Lilla Ymir igen. Glad är jag för det, det var som att komma hem!
Cirkus ett och ett halvt år sedan är det jag släppte ut honom på sommarbete precis innan studenten. Det var helt underbart att ta in honom, pyssla och rida idag. Själva lektionen gick bra och vi hade så roligt. Trav-galopp-trav var dock inte helt i funktion än 😉 Det var mer trav-ojsan nu blev det pass-tölt, trav-galopp-tölt och till sist gjorde jag varianten tölt-trav-galopp-tölt-trav. Hästar som blir styva eller har mycket pass i sig kan ibland sätta spärr för traven när man väl börjat tölta, så man for kompromissa lite. Men ju mer man tränar på det desto tydligare, bättre och mer tillgängliga blir de olika gångarterna 🙂
Älskar femgångare! Och älskar Ymir!


Pluggkompis och världens bästa Ymir.

Kanske ska nämna för er ovetandes att det finns två Ymir i skolans islandshäststall, Lilla Ymir som är en liten röd nallebjörn och Stora Ymir som är en svart lite större nallebjörn 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *