Blir nog vinter i år också

Se vad som var på min bilruta imorse… Frost! Känns som att den tog sin tid på att göra entré här i jämtland?

  

En dag med strålande sol har det iallafall varit 🙂
Hippologisk baskurs där vi för dagen tittade i två stall och bedömde eventuella skaderisker. I arbetslivet är det bra att veta vem som har ansvar om något händer, hur man ska hantera det och hur man ska undvika det.

Var envis och satt i cafeterian hela eftermiddagen, men inte ett ord fick jag ned på min uppgift. Ibland får det vara så helt enkelt, får haffa lite pluggkompisar för att få en kickstart i arbetet hehe 🙂


Tur att jag gick förbi stallet på vägen hem för att pyssla med Hella 😉

  
Kolla bara på den här jätten! Inte jättelätt att få loss kan jag säga.

Veckorna bara flyger förbi. Redan fredag imorgon!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *