Trött teoridag

Tisdag, alltså klassrumsdag. Antar att det är mörkret som ställer till det, för idag har jag varit trött! Huvudvärk och tunga ögonlock. Men bortsett från det så har det varit en rolig dag i skolan.

På förmiddagen samlades alla klasser och utbildningar plus lärare i aulan och arbetade med värdegrund. Riksanläggningarnas livskod är LÄRA – Lika värde, Ärlighet, Respekt och Ansvar. Alla på plats blev indelade i grupper och fick som uppgift att diskutera runt det och få ned på papper hur man kan ta till sig. Jag kommer ihåg att vi gjorde något liknande när jag gick i ettan eller tvåan på gymnasiet, bra att jobba regelbundet med detta 🙂

  

Pedagogik på eftermiddagen. Pedagogiken genom historien, hur den utvecklats och hur vi gör idag. Sätt att lära ut. Här finns mycket att ta åt sig som instruktör, elev, klasskompis, stallarbetare och så vidare. Härlig och användbar kurs!

Nu gäller värktablett och vila. Man är inte alltid på topp 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *