Många hästar att titta på

Den här veckan har jag hippologprogrammets instagram, hippologprogrammet heter den. Min egen instagram heter fannykristoffersson. Kika på det om ni vill 🙂

Måndag och ny vecka. Precis som förra veckan så var det en häst som fick vargtänder bortplockade. Brukar inte vara känslig, men den här tanden satt hårt och ljudet när Ulf höll på att lossa den… Det var inte mysigt 😉
Vi kollade snabbt på två kallblod som hade lite sår och pratade om läkning och sårvård. Varje häst som kommer in är bra att känna och klämma på också, för att få rutin och känsla. Bra att känna på både friska och sjuka ben 🙂
Sist kollade vi på brukshästarna som blev visade av sina skötare. Maffiga hästar!

  

Självständig ridning idag. Jag tog chansen och red Hella som stod på hästlistan, hon är bra rolig och hon har nog en del att lära mig 🙂
Jag fortsatte fredagens arbete men töltade en del också. Att få henne att länga halsen och jobba med rygg och bakben. Det kändes riktigt bra och tillslut kände jag hur hon bar upp sig på ett bra sätt och längde halsen, utan att falla på framdelen. Såg fint ut i spegeln också 🙂

Hoppas får en bra vecka, det ska jag ha! Hörs sen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *