Rida och räkna

Imorse hade jag is på bilrutan! Jag brukar oftast se fram emot vintern, men nu gör jag verkligen inte det. Förra vintern var så hemsk med is och is och is så det har nog satt sina spår.
Menmen, inget som ska hindra mig från att ha en bra dag!

Jag var på skolan en sväng på förmiddagen, självständig ridning så jag skrittade Hella i paddocken. Min plan var lite att hon skulle länga halsen men fortfarande jobba med rygg och bakben, en klurig ekvation ibland men det gick riktigt bra!
Hella blir gärna lite framtung och allt som hör till plus att hon tar fram några svaga punkter i min sits. Perfekt för mig att träna på så jag kan känna hur både hon och jag jobbar rätt 🙂 Viktigt att rida på egen hand och känna efter ordentligt vad man gör.

Kikade lite på min klasskompis Linnea när hon longerade två hästar och sedan hjälpte hon mig att räkna foderstat till Hugur. Hon har nog räknat bra många fler foderstater än mig och hon har inte heller fobi för siffror som jag har 😉

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *