På resande fot

Hej igen!

Just nu har jag mitt ”sommarlov” som jag missade i somras när min termin utomlands började redan i juli. Terminen i Nya Zeeland är slut och jag har sett mig omkring i landet som jag har kallat mitt hem i ett par månader nu. I skrivande stund sitter jag på en flygplats i Kambodja och avnjuter den godaste koppen kaffe på väldigt länge. Åh vad jag ska dricka kaffe när jag kommer hem, svenskt kaffe. Men jag har ett par dagar kvar på min ”hemresa” genom en lite del av Asien innan den där efterlängtade svenska koppen kaffe.

Eftersom att det är ungefär en månad kvar tills jag går tillbaka till min fjärde termin på etologi och djurskyddsprogrammet på SLU så tänkte jag att jag kan berätta lite mer om min utbytestermin tills dess. När jag är tillbaka till vardagen på SLU i januari igen så blir det mer uppdateringar om hur livet som student på hemmaplan är i stället!

Lägger in några bilder på den magiska naturen i NZ här nedan.

Ha det fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *