Jullov!

Vi avslutade veckan med att ha redovisning av våra foderstatsberäkningar till hästar. Det var en väldigt avslappnad redovisning skulle jag säga och alla grupper redovisade inte heller. Nu känner jag mig inte lika förvirrad i alla fall som jag gjorde i början av hästblocket på den här kursen!
Nu har vi en foderstat att beräkna som ska in när lovet är slut, men där har vi lite mer fria tyglar att välja hund eller katt och vad djuret gör för arbete och så vidare, kan nog bli lite intressant åtminstone. Sedan efter deadline så har vi en genomgång av våra foderstater, sedan ska vi jobba med ett case, sen är det tenta och sen är denna kursen slut och nästa börjar. Tiden går så himla snabbt! Det känns som att det var nyss vi började men nu är första terminen avklarad. Utan omtentor för min del också vilket känns riktigt bra, för jag fick veta i torsdags att jag klarade fysiologitentan!
Nu blir det efterlängtat jullov till 7/1 då vi börjar igen.

Jag hoppas att ni som har följt bloggen under terminen har tyckt att innehållet har varit intressant och att ni har fått en bra bild av första terminen på djursjukskötarprogrammet! Vill önska er alla god jul och gott nytt år så hörs vi kanske nästa termin igen!

Publicerat den
Kategoriserat som Skola

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *