Redovisning

Idag hade vi redovisning i halvklass av våra grupparbeten. Redovisningar känns som något de flesta ogillar mer eller mindre så det har underlättat att våra redovisningar hittills har varit tillsammans med vår grupp och ”bara” inför halvklass istället för hela klassen för vi är ju 80 personer. Jag tror faktiskt inte att en enda person som var med på uppropet har hoppat av. Känner inte igen alla kursare än för det är lite svårt att hålla koll på 80 personer men är ganska säker på att alla som är med har varit med från början eller kommit in som reserver veckan efter starten.

Nästa vecka har vi tre obligatoriska moment. Hullbedömning av SLU:s hästar, foderstatsberäkning med våra grupper från grupparbetet, och redovisning av foderstatsberäkningen. Förutom de obligatoriska momenten har vi också fyra föreläsningar, två på måndag och två på tisdag. Sen är det äntligen dags för jullov! Min hjärna har känts väldigt mosig sedan den stora fysiologitentan så det ska bli väldigt skönt med ledighet även fast jag förmodligen kommer behöva plugga en del.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *