Den här veckan

Idag har vi haft vår andra demo i amfiteatern, i brösthålans organ den här gången. En av våra lärare visade upp hjärta och lungor från ett får och så visade hon också hur det ser ut när lungorna och hjärtat fortfarande sitter där det ska i djuret, vilket hon visade på en katt. Det var inte så obehagligt som jag trodde det skulle vara. När insidan av kattens bröstkorg inte var blottad så såg det mest ut som att den sov. Då var det mer otäckt med den flådda hunden som vi tittade på i första delen av kursen.

Förutom det har vi också haft första föreläsningen i digestion idag, nästa föreläsning i det är på måndag. Imorgon har vi en föreläsning i respiration och i måndags och tisdags hade vi föreläsningar i cirkulation. Väldigt mycket att lära sig på den här rätt så korta kursen! Kommer spendera helgen med att komma ikapp med mina anteckningar.
Ha det bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *