Vårdavdelning

Då var det en ny vecka och dags för den tredje och sista avdelningen – vård. Här bor hästar som stannar över natten på kliniken, ofta med sårskador, kolik och liknande. På mina två dagar där har jag fått göra allt från att lägga bandage, tvätta sår, ge mediciner, gå ut på promenad och rykta.

Tyvärr var det lite dåligt timing, så igår var vi tre nya praktikanter på samma avdelning, idag kom en till plus en djursjukskötare som redan jobbar på en annan avdelning som ska lära sig att vara på vård. Som om detta inte vore nog så är det tydligen även en väldigt lugn start på veckan. Som ni förstår har vi gått runt som en liten flock av förvirrade praktikanter efter veterinärerna.

Svensk som jag är kan jag inte låta bli att nämna vädret också. För vilket väder vi har! Från 20+ och sol till minusgrader på natten, snö, hagel, regn och blåst. Äkta aprilväder fast i maj!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *