Val av VFU

Nu gäller det! Vi har fått listor på olika praktikplatser inför nästa år och ska senast imorgon 08:00 ha skickat in vilka kliniker vi prioriterar. Lite skräckblandad förtjusning alltså, hur mycket jag än tänker och planerar för att det ska bli så bra som möjligt så vet jag ju inte var jag kommer hamna förrän kursledaren har fördelat ut alla platser. Har redan nu börjat planera för var jag ska bo, hur jag ska ta mig fram och tillbaka, men det spelar ärligt talat ingen roll innan jag vet var jag ska vara. Så kanske ska lugna ner mig lite och inte stressa för mycket i onödan 😉

Praktikperioden är som sagt indelad i fyra olika perioder, varav en jag kommer spendera utomlands. Sedan har jag valt att ha en på smådjur, alltså hund och katt-djursjukhus, och två perioder på ett hästdjursjukhus. Tyvärr finns det inte så många hästdjursjukhus och kliniker i Sverige, så sannolikheten att jag får mitt högsta val är ganska litet tyvärr.. Men det blir nog bra ändå, så länge jag slipper hamna i Piteå eller något sånt.

Vi skulle ha använt ett fancy datorprogram för att välja, men det kraschade tyvärr så det blir att fylla i listor i excel istället. Jag som ändå känner mig lite gammalmodig litar ju mer på att detta kommer funka, så inte mina svar försvinner i ett moln på internet någonstans.

Nu får vi hålla alla tummar och tår att jag kommer på två riktiga toppenställen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *