Sista rycket

Snaaart är det jul. Höll på att säga jul”lov”, men då vi har ett projektarbete som ska lämnas in i januari så kommer det nog inte bli så mycket till lov. Dock kan jag jobba med det hemifrån, så får spendera hela jul och nyår hemma i Småland.

Den nya kursen började i fredags, är kanske inte supertaggad på den då det handlar mer om siffror och statistik än om djuromvårdnad. Det ska vara mycket bra förberedelse inför exjobbet däremot, så får se till att fokusera. Trots att jag helst av allt bara skulle åka hem nuu och äta pepparkakor och dricka massa julmust framför tv:n. Nästa vecka startar med ett litteraturseminarium, där vi har läst om två olika undersökningar och ska jämföra hur deras val av metod skiljer sig. Om jag har fattat rätt. Jag har i alla fall läst undersökningarna, och förhoppningsvis klarnar det lite om vad vi egentligen ska göra imorgon.


Måste försöka boka in en skidresa i vinter också, saknar att bara vara ute och leka i snön!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *