Näringslivsdagen + veterinärkongressen

Både igår, idag och imorgon är det en massa företagare, olika kliniker och andra veterinärmedicins-inriktade människor här med montrar och gratis godis och tävlingar att vara med på. Igår var det näringslivsdag, då vi gick runt och pratade med lite olika djursjukhus och kliniker från hela landet, vad de kunde erbjuda osv. Många sökte sommarjobbare vilket ju man kan tycka är i vääldigt god tid, vad som är ännu sjukare är att jag redan har sommarjobb färdigt. Synd, då vissa ställen verkade vara trevliga, men man kan ju alltid söka dit i framtiden!

Idag är det tyvärr mer inriktat på veterinärer, men gick ändå en runda och kollade. Om inget annat så är ju gratis godis och goodie-bags alltid trevligt 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *