NOVEMBER

Oktober avslutades med snö (!) och rusk och regn, men nu när några dagar har gått i november så har vädret faktiskt blivit ganska milt och behagligt igen. Väntar bara på att det ska bli kallt igen, det är ju lika oundvikligt varje år. Jag har i alla fall köpt busskort nu för att inte ge mig på det livsfarliga äventyret som är att cykla 6,2 kilometer till Ultuna på halt underlag, inte efter att jag förra hösten trillade och fick jordens blåmärke på mitt knä. Känner inte för att upprepa det faktiskt.

Det var lite trögt att komma igång idag på föreläsningen, jag har varit hemma i Småland i helgen och plugghjärnan har inte slagits på än. Hemma hittade vi massa gamla fotoalbum, vilket typ är det roligaste som finns. Vi konstaterade också att jag var 100% coolare som liten än jag är nu:

Trots att jag trivs så bra här i Uppsala så är det alltid lite jobbigt att säga hejdå på tågstationen, den där känslan av att man lämnar någon bakom sig är så konstig och svår att vänja sig vid.

Nu har jag i alla fall gjort veckans matlådor och redan fikat tillräckligt för den här månaden. Imorgon blir det sista föreläsningen innan tentan (om jag minns schemat rätt), sen är det några seminarium som gäller och massssa tentaplugg. Det är bara att köra på helt enkelt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *