Fredagsmys

Veckan har verkligen flugit förbi, med allt från sista dagen i Polen, till en kompis som fick sova hos mig då hon råkat låsa in sin nyckel. Lite föreläsningar har jag ju hunnit med också, men känner att fokuset på skolan inte har varit på topp denna vecka. I eftermiddag var jag en sväng i stallet på äkta fredagsmys med mysigaste pållen på denna jord <3

Nu ska jag sätta mig och göra en tenta om odontologi (=tänder) på studentwebben, håll tummarna för att jag får godkänt! Vi har ett försök på oss varje dag fram tills nästa måndag, men det hade varit så skönt att få det klart så jag kan lägga fokus på allt annat som ska in i huvudet 😉

Ikväll blir det bio och hamburgare på Max! Och kan inte låta bli att avsluta med en obligatorisk öronbild:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *