Absolut sista dagen!

Imorn tar jag examen!! Kan ni fatta!? Tre år är över och jag kommer stå med en kandidat i djuromvårdnad i handen! Galet 😀

I och med det så är det den sista dagen idag. Den går ut på att vi har kamraträttning på den sista tentan. Igår hade vi den sista tentan. Det kändes lite sådär, en del frågor var lite kluriga. Och för att alla ska hinna få sina resultat innan examen så hade vi idag kamraträttning. Det innebär att alla får en tenta att rätta (anonymt såklart) och så rättar vi i helklass och går igenom tentan på storskärm tillsammans med läraren. Jag vart så glad att jag klarade det. Två poäng över gränsen för godkänt! Halleluja!

Så nu är det bara massa tårtor kvar att göra så allt är redo för imorn. Kvällen ska jag spendera i Västerås där jag och sambon ska se standup med Jimmy Carr vilket kommer bli jättekul men som också gör förberedelserna för imorn lite stressiga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *