Kristi himmelsfärd

Har varit helt ledig i fyra dagar nu! Inget plugg inget att förbereda, presentationen av exjobbet är gjort. Nya saker börjar den här veckan och vi ska ha massa seminarier och föreläsningar som ska vara inför tentan om två veckor. Men dessa fyra dagar har alltså varit mellan två moment och heeelt pluggfria! Så skönt! Jag och min sambo har istället åkt på utflykter, vi åkte till Wenngarn ut mot Sigtuna och moffade i oss på deras frukostbuffén och sen åt vi inget mer innan typ kl åtta på kvällen! Vi har åkt motorcykel, min sambo köpte en (till) bil den biltokige karln. Och det största av allt! Jag tog årets första dopp! Fy satan vad kallt det var. 16 grader i vattnet i Fjällnora strax utanför Uppsala, men alla ungar plaskade runt så jag kunde ju inte vara sämre, det var helt knökfullt på stranden. Dessa lediga dagar har känts som en liten minisemester med massor av sol och massor av glass. Hur härligt som helst. Det finns massor av saker att hitta på runt om i och utanför Uppsala och jag är så glad att det här är min stad nu! Kommer stanna för alltid <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *