Presentation av ex-jobbet

Det är idag det gäller. Vi är nummer två efter lunch. Är lite nervös, som alltid när man ska prata inför typ 50 pers.. men det kommer nog gå bra.

Jag har övat ganska mycket, min sambo har fått spela min jobbpartner och fått läsa hennes delar av manuset så jag har kunnat öva på min del. Det har varit så roligt för han kan verkligen inte uttala alla anatomiska ord och vet inte vad hälften av dom betyder! Stackarn som han fick jobba med dom tungvrickarna!

Just nu sitter jag och lyssnar på klasskompisars presentationer och ribban ligger högt. Fatta bara hur långt den här klassen har kommit på tre år! Det är ju helt galet.

Hoppas ni håller tummarna för oss när det är min grupps tur i eftermiddag!

Pöss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *