1 månad kvar!

Bara en endaste ynka liten månad kvar till examen! Förstår ni? Lyckan, paniken, ångesten, längtan. Massa blandade känslor inför att sluta plugga och jobba heltid istället. Hejdå alla lediga dagar när man kan plugga hemifrån, hejdå sovmornar. Men hej till lön och nya erfarenheter.

Idag så har vi seminarium i smågrupper där vi går igenom hur övningarna som varit senaste veckorna har gått. Vi har haft övningar där vi treor har varit handledare under praktiska övningar för ettorna. Visast hur man tar blodprov, sätter pvk, tar status och blodtryck och sådana saker. Det var väldigt uppskattat för dom eftersom de är deras första intro till praktiska moment och för oss ingår det i kursen ”Arbetsledning och kommunikation” så det passade bra för oss också. Det var inget som bara var apropå ingenting utan det var obligatoriskt även för oss som ofta kan hamna i lärarsituationer i yrket. Man kan behöva lära djurägare om olika saker som de behöver göra i hemmet för sitt djur och vi kan behöva visa ny personal eller framtida studenter som har praktik. Så det är väldigt viktigt att kunna.

Resten av veckan och kommande veckan kommer vara intensiva. Vi måste förbereda vår presentation av examensarbetet som ska vara i 20 minuter. Så den presentationen måste göras och övas in etc etc. Sen ska man göra en opponering på ett annat arbete så det är det att göra också. Allt ska vara klart till nästa vecka då de är tre fulla dagar av alla presentationer. Ska bli skönt att få det överstökat! Kommer behöva bunkra upp med godis för att hålla mig vaken och lyssna på allas presentationer i dagarna tre!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *