Exjobb och planer för Valborg

Nu är det inte långt kvar innan jag är klar med ex-jobbet! Jag ser ljuset i tunneln!! Känns helt fantastiskt. Det är slutgiltig inlämning nästa vecka och sedan är det ”bara” presentation kvar att göra tillsammans med att göra en opponering till en annan presentation. Men innan det ska redovisas så kommer det vara Valborg. Valborg i Uppsala… ja ni hör ju. Det är en stor grej. Jag har faktiskt bara firat en gång tidigare för det har alltid sammanfallit med sjukdom eller att jag har varit hundvakt på annan ort. Men i år så ska vi fira med champangebrunch, titta på alla små flottar nere i Fyrisån, picknick och grillning. Ser fram emot det som tusan, hoppas det är fint väder bara!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *