April

Jag klarade tentan! Wihoo! Med två poängs marginal! Så skönt det är, jag var så nervös att jag skulle behöva göra om den mitt i examensarbet skrivandet.

Påsken är över och jag spenderade den med tio dagar i försvenska fjällen. Sveriges paradis Abisko, älskar att spendera tid där (min familj kommer därifrån) så fint och härligt. Snöskoter turer, grillning och sol!

Idag jobbar jag på uds men inte på akuten utan jag går på pol-lista. Det innebär att jag har en veterinärs lista (ibland har man flera) och så tar jag hand om de patienter som har bokade besök hos den veterinären. Inte lika stressigt som akuten kan vara ibland med andra ord. Men det beror ju såklart på hur många listor man har 😉 som tur är har jag vara en så det blir en lugn dag och jag kommer rycka in på akuten om det behövs 🙂

Nu är fikarasten över

Hörs!

En hund med tjock päls och en mesig hund som fryser

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *