Tenta

Igår var tentan för rehab kursen. Det var teknikstrul redan i början men tillslut så fick dom det att fungera. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Det kändes riktigt bra innan och jag tyckte jag hade pluggat på alla de rätta sakerna. Men efter tentan kändes det inte riktigt lika kul. Det var en frågor som jag tyckte var ganska fula och inte hörde hemma i den här tentan, saker vi inte gått igenom på föreläsningarna. Men men vi får se vad resultatet säger när vi får tillbaka det. Nu är det fullt fokus på ex-jobbet igen, parallellt med den nya (SISTA!) kursen!

Nu ska jag äta glass och skriva. Hörs

2 kommentarer

  1. Hej!
    Till att börja med måste jag säga att det är en väldigt intressant blogg och kul att följa dig och se hur det fungerar på programmet. Jag har själv alltid haft egna djur och velat arbeta med djursjukvård på något sätt. Men jag är osäker på om jag vill läsa till djursjukskötare eller veterinär. Vad fick dig att välja just djursjukskötare?

    Tack på förhand!

    1. Jag är mer intresserad av omvårdnadsaspekten än vad jag är av den diagnosticerade delen. Jag vill ha mer kontakt med djuren och det har man mer som sköterska än som veterinär. Sen är ju utbildningen”bara” 3 år jämfört med 5.5 år på veterinärutbildningen. Jag trivs jättebra som sköterska och skulle inte vilja byta med veterinärerna 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *