Rehabkurs och muskler

Har kommit igång med rehabkursen som kommer pågå nu under halva terminen. Det är mycket att trycka in i hjärnan men också väldigt mycket praktiska övningar där vi får hålla på med hundar och hästar som jag skrivit om i ett tidigare inlägg. Min hjärna känns lite pluggtrött just nu efter en intensiv vinter men det är bara några månader kvar till examen så ingen idé att ge sig hän åt den tröttheten utan det är bara att kötta på.

Som sköna avbrott så är det massa roliga saker som händer nu under senvintern och våren. I helgen som var nu så var jag på examensbal på Uppsala slott för sista året av veterinärstudenter. Dom är nu klara och ska ut i arbetslivet som fullfjädrade veterinärer. Och till sommaren kommer jag joina dom som legitimerad djursjukskötare! Taggad! Men först! lite mer avslutningsbaler/fester och lite mer tentor och såklart examensarbetet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *