Quizlet och tentaplugg

AAAHH! jag är verkligen världsbäst i att prokrastinera när jag behöver plugga! Tentan är imorgon och jag sitter och gör listor på vad jag behöver göra hemma, och bokar resor som jag vill göra och funderar på om inte jag borde byta gardiner och allt annat mellan himmel och jord! Men emellan allt detta prokrastinerandet så har jag faktiskt läst igenom anteckningar och gjort flashcards i Quizlet, en students bästa vän (!) och så har jag suttit tillsammans med en klasskompis och förhört varandra. Jag tycker att jag lär mig bäst genom att diskutera svaren på frågorna och på så sätt förstå hur det hänger ihop. Det fastnar bättre i hjärnan på mig då. Jag får inte ut lika mycket av bli förhörd av tex min sambo som inte fattar nått av det jag skrivit på flashcarden, det är svårare att bli förhörd när den som förhör inte förstår x’D

Men nej nu ska jag sluta blogga och köra igenom några flashcards till! Men ladda ner och använd quizlet hörrni! Jag lovar att ni kommer älska det oavsett vad ni pluggar, man kan använda den både på datorn och i app på mobil så man alltid kan ha med sig sina flashcard och plugga vart som helst!

Önska mig lycka till imorgon!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *