2018!

Gott nytt år!

Jag har haft en helt fantastisk nyårsafton med massa roligt! Jag hoppas att 2018 kommer bli lika fantastisk den. Det jag fokuserar på nu är tentan som är om 10 dagar (!!) paniken smyger sig på för att jag har fokuserat så mycket på jobbet och jul och nyår men nu så. Efter idag, bakisdagen nummer ett i världen så ska jag plugga plugga plugga! Efter det så ska jag börja med examensarbetet och nästa kurs samtidigt så jag har dragit ner på antalet pass jag ska jobba på akuten vilket känns skönt, det har varit lite mycket där ibland med att hinna med alltihopa och ändå ha tid att ha ett liv.

Nu är det sista terminen kvar bara! Sen är det byebye till er och skolan och hello till fulltidsarbete någonstans.

Puss!

1. Hej!

Jag har alltid velat bli veterinär, men har insett att djursjukskötare är mer för mig 🙂 Jag kommer välja häst i slutändan. Jag har egna hästar idag. Hur omöjligt är det att ha häst vid sidan av plugget? 🙂 Jag antar att man behöver jobba också för att ha råd med allt man behöver ha råd med.. Jag kommer nog inte söka detta året, men nästa 🙂

1. Det är absolut möjligt att ha häst bredvid plugget, jag vet flera stycken som har det både i min årskurs och i andra årskurser och även bland veterinärstudenterna. Det gäller väl bara att ha ekonomin att ha häst antar jag, jag har inte häst själv så jag vet inte vad det brukar gå på per månad.