Saco mässan i Stockholm

Tjenixen! Nu har jag vilat upp mig från mässan i Göteborg, intensiva dagar! Imorgon och på fredag kommer jag stå på Saco mässan i Stockholm vilket kommer bli ännu mer intensiv med många fler besökare! Vilken tur att jag bara njöt i söndags och kunde vila då, var på julmarknad och åt massa mer smakprover på allt som bjöds, hade pepparkaksbak på kvällen med vänner <3, drack första glöggen, ja ni fattar, jag hade en mysig söndag. Sen började veckan om igen med föreläsningar (har haft två stycken bara, ganska chill vecka) och så missar jag två stycken när jag är på mässan men det är inga problem att ta igen när man har klasskompisar som antecknar åt en. Jag har nu börjat plugga till tentan som är i Januari, kände att det var dags så jag sliper sitta där i mellandagarna och i början av nya året och råplugga. Har gjort lite flashcards, finns en fett bra app för det så man alltid har med sig det och kan plugga var som helst!

Efter mässan nu så kommer jag nog vara ganska slut så det är tur att jag ska iväg på en tjejweekend till Talinn och gå på julmarknad, Ska bli supermysigt att släppa plugget och vila rösten efter mässorna och bara njuta (och äta ännu mer smakprover).Studentlivet är bra härligt när man kan hitta på massa saker, behöver inte vara dyrt för att ha kul liksom!

Men nu är det dags för att jobba snart eftersom det är onsdag, ska bara slänga i mig lite mat och byta om först! För min del hoppas jag på en lugn kväll på akuten så jag kan känna mig redo och pigg för mässan imorgon, ses vi där?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *