Kunskap och framtid

Två dagar av tre är gjorda på mässan nere i Göteborg. Har pratat med hundratal människor känns det som! Pratat mig hes på dessa två dagar och så är det en dag till imorn. Det är tur att vi kan vila på kvällarna. Första kvällen drog vi ner på stan, jag köpte lite julklappar och vi åt mat på ett härligt bryggeri. Nu idag andra dagen så var ju Liseberg öppet! Man är inte så ofta i Göteborg liksom så klart vi gick dit och passade på! Julmarknaden var ju fantastisk, jag åt mig proppmätt på smakprover av massa ost och diverse korvar, massa olika nötter, brända mandlar, popcorn och godis! Sen på det käkade jag middag från ett av de små gulliga stånden, drack varm lyxchoklad och bara njöt av alla fina ljus, träffade tomten (!!) Och gick runt och hänfördes av allt det  fina. Är sjukt nöjd med kvällen, väldigt trött i fötterna och väldigt redo för sängen just nu. En sista dag imorn innan tåget hem till Uppsala går. Har varit superkul att prata med alla studenter som är intresserad av det jag pluggar och jobbar med och själva vill bli djursjukskötare. Kul att det är ett sådant stort intresse. Nu ska jag vila upp mig inför sista dagen. Sen är det ju i Stockholm nästa vecka så då kommer jag hänga med alla i dom trakterna som är intresserad. Kom och säg hej och prata framtiden med mig!

Hela gänget redo för mässa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *