På väg till kunskap och framtid i Göteborg!

Sitter just nu på tåget på väg ner till Göteborg! Ska bli väldigt roligt att få träffa massa spännande människor som vill plugga på SLU. Ser också väldigt mycket fram emot att äta hotellfrukost i flera dagar! Höjden av lyx måste ju vara hotellfrukost! Ska även passa på att göra massa roliga saker när mässan är över för dagarna, vi kommer bo nära Liseberg så vi ska passa på att gå på jul på Liseberg någon dag, hur mysigt kommer inte det bli! Kommer kanske passa på att köpa lite julklappar när jag ändå är inne på en mysig julmarknad. Jag har även hört ett rykte att det finns ett spa på hotellet…. bara det är ju hur lyxigt som helst! Så det blir kanske lite spaandet också under dessa dagar. Det kommer säkert behövas efter att ha stått på en mässa i massvis med timmar i flera dagar! Men det ska bli så roligt!

Hoppas vi ses där!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *