En dag på akuten

Den här helgen jobbar jag på akuten på UDS. Så idag har jag ätit där och kört mitt race. Det har varit en lagom dag med saker att göra hela tiden men i lagom takt så det inte var stressigt och utan att de var tråkigt. Det var allt från jakthundar med vildsvinsskador till pyometror till en afrikansk pygme-igelkott med dyspnè. Varierande och roliga fall. Det mest intressanta fallet var ju lätt pygme-igelkotten, har aldrig träffat på en sådan förut så att få vara med på en undersökning av en sådan var intressant och lärorikt. Söt liten sak, klockan på stetoskopet var nästan lika stor som lilla kotten! Bifogar en bild på den lilla rackarn. Imorn är det tillbaka igen och köra en till dag innan det är dags för skola igen!

Pust o stön!

Afrikansk Pygme-igelkott!
Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *