Hoppsan! Länge sen…

Oj vad tiden går fort! Redan den 12 november! Jag har inte hunnit skriva något här, har inte hunnit svara på era frågor i kommentarerna förrän nu heller, så förlåt för sent svar på dom! Men nu så! Vad har hänt sen senast då? Vi har kommit igång med nya kursen nu. Intensiv, akutsjukvård och anestesi under speciella förhållanden.Spännande ämne, inte så många föreläsningar som jag hade hoppats på utan det är mycket man får läsa in själv vilket jag inte är så bra på alla gånger. Jag gillar föreläsningar där man kan både få lyssna, läsa och anteckna så informationen fastnar bättre i huvudet. Och ställa massa frågor om man behöver också såklart! Så nu är det till att skärpa plugg disciplinen och inte sätta mig med böckerna en vecka innan tentan sen utan att börja lite smått redan nu…. Men det finns så mycket annat roligt man kan göra istället ju! Jag har testat att göra friterade munkar med dulcefyllning, glass med karamell chokladfudge fyllning… ja ni hör ju, jag typ bor i köket när jag har ledig tid över. Det är så kul att bara stå där och fundera ut vad jag ska hitta på härnäst. Och nu börjar ju julen att närma sig, då finns det så himla många roligare saker att göra än att sitta och plugga! Praliner, godis, kola och bullar. Men NEJ! jag måste prioritera plugget i år, tentan är i början av januari. Fast litegrann hinner jag nog med att göra, måste ju fixa ätbara julklappar till alla….

Jag har haft fullt upp med jobb på senaste, jobbat väldigt mycket extra för ordinarie personal har varit sjuka. Men nu så har det lugnat ner sig lite, så jag kommer ha tid att skriva lite grann här 🙂

Så tråkigt väder förresten! Avskyr slask, kan inte snön och den riktiga kylan komma någon gång istället för att vela fram och tillbaka såhär! Bifogar en liten bild på min pälskling (den stora svarta blandisen) från i somras när han träffade min mammas valp för första gången, en stor kluns i jämförelse med lilla räven. <3

Throwback på pälsklingarna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *