Mässor

Jag har glömt att säga att jag ska stå och prata på två av mässorna i vinter där SLU är med. Först i Göteborg så kommer jag vara med i slu:s monter och prata om utbildningarna som finns men främst min egen såklart! Sen ska jag vara med i Stockholm också. Det kommer bli kul. Jag var med på mässa i Sundsvall i våras och det är superkul att jobba på mässa. Så är det nån av er som vill prata irl eller bara veta mer om SLU eller vad som helst och bor i Göteborg eller Stockholm eller nära så kan ni komma och hänga med mig! Det är mässa i Malmö också men den kommer inte jag vara med på.

Datum är:

Göteborg 23-25 november

Stockholm: 29 november -1 december

Malmö: 6 december (här kommer inte jag vara med!)

Kom och säg hej!

3 kommentarer

  1. Hej! Jag heter Therese och har några frågor till dig, både allmänt kring yrket och om djursjukvård. Om det är okej så får du gärna mejla mig så kan jag skriva mer där 🙂
    Ha en bra dag!

  2. Hej! Jag är intresserad av programmet du går på, vad är det för mässa och vart exakt hålls den? Samt vilka tider? Skicka gärna ett mejl!
    Mvh
    Christine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *