Välkommen hit!

Kul att just du har hittat hit!

Det här är mitt första inläggs om studentbloggare och jag är supertaggad för att berätta för er om det sista året för mig på SLU. Ni kommer få följa mig både hemma och i skolan, jag hoppas ni vill läsa vad jag berättar. Just nu är det fortfarande ”sommarlov” (man har ju egentligen inte lov men jag tog lite lov ändå :P) Jag har jobbat på universitetsdjursjukhuset under sommaren så nu under Augusti tog jag ledigt för att ha semester innan terminen börjar. Det här inlägget blir kort för jag måste packa inför min Spanien resa imorn men ni kommer höra mer av mig när terminen börjar. Jag startar med tio veckors praktik på hästklinik så där har vi en nöt att knäcka. Jag och hästar…. är ingen hästtjej om jag säger så. Men jag avslutade terminen i våras med tio awesome veckor på smådjursklinik så nu är det dags för dom stora djurens tur. Det kommer förhoppningsvis gå bra och jag kommer bli hästfrälst! Men innan dess ska jag chilla med en piña colada på stranden på costa del sol. Hasta la vista baby <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *