Sommarväder (?!)

Hej!

Jag ska hålla mig ganska kort. Har nämligen insett att jag troligtvis har sex stycken biologiuppgifter kvar samt ett kemiprov, och att vi inte har många dagar kvar av vår kära bastermin!

Förra veckan var vi på exkursion och fågelskådning ute vid Kungsängen. Tänkte jag skulle skriva mer om det i ett senare inlägg.

Idag har vi påbörjat nya områden i kemin. Vi har börjat lära oss om kemisk jämvikt. Ärligt talat så gick inte jättemycket in i min hjärna idag, hoppas att jag snart får lite mer klarhet! Känns inte omöjligt, bara svårt och lite stressigt inför alla uppgifter. Ska dessutom iväg denna helg också, och känner verkligen en skillnad när jag inte har fått lägga den tid jag behöver på plugget.

I alla fall! Idag pratade vi ekologi på biologin och mot slutet gick vi ut och kollade på jordmåner och snackade lite istid.

Vilket fint väder det var idag! Sommarväder! Det var fantastiskt att få sitta ute på lunchen, vara ute med klassen och sen plugga en stund vid dammen här nedan med trevligt sällskap!

Hoppas ni har det bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *