Våren är här!

Är fortfarande kvar i hur fantastiskt det var att få vara utomhus för några timmar sedan. Vilket fint väder och vilka härliga landskap jag har fått se idag!

Idag pluggade jag och några klassisar en del fysik. Vi har nämligen fysikprov imorgon och hade undervisningsfritt idag, vilket öppnade upp för självstudier. Pluggandet gick väl lite upp och ner, haha! Det var i alla fall väldigt trevligt. Särskilt efter att ha suttit hela helgen och pluggat själv. Det känns bra att kunna få stöd vare sig det gäller faktafrågor eller rent emotionellt, hehe! Har verkligen upptäckt fördelarna med att plugga tillsammans med andra.

Mot eftermiddagen var vi alla rätt trötta och beslutade oss för att det fick vara klart för dagen. Det blev att jag och en klassis tog en rätt lång promenad förbi campus och sen tillbaka. Inte visste jag att det fanns såna fina vyer och grejer att upptäcka! Jag tycker verkligen om att utforska områden, och denna upplevelse gjorde mig inte besviken. Vill verkligen tipsa om att gå längs Fyrisån mot Sunnersta! Eller åt andra hållet och däromkring.

Sedan träffade vi några andra klassisar väl tillbaka på campus. Där sög vi in ännu lite mer solljus och hade det allmänt trevligt. Det var så fantastiskt skönt att bara ”få vara” liksom. Vet att det kanske låter lite töntigt, men jag uppskattade det väldigt mycket. Som sagt är jag fortfarande kvar i den känslan.

Efter det har jag tillåtit mig att inte plugga något mer. Det är jätteskönt! Tror dessutom att det kan vara viktigt inför ett prov att få lite distans innan det är dags. Dessutom går det sällan bra att plugga strax inpå en examination.

Allt väl!

Från promenaden idag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *