En spännande möjlighet

Hej allihopa!

Just nu sitter jag på ett tåg på väg till Stockholm. När jag väl är där ska jag byta till ett som tar mig till Lund. Jag ska nämligen ner till Alnarp idag!

Det är öppet hus där mellan klockan 13 till 16 och jag ska se till att vara där alla öppna timmar. Hela dagen går åt till resan och besöket där. Imorse (det är fortfarande ”imorse” men det känns som jag har varit vaken ett tag nu) vaknade jag vid 4:45 och tog regionaltåget vid 6. Jag kommer komma hem 23:00 om allt går som det ska. Känns inte jättekul med just det, men jag överlever.

Jag är väldigt peppad på att se campuset och lyssna på folket som lever och verkar där. Mitt val är ju fortfarande inte gjort gällande min framtida utbildning. I skrivande stund lutar det dock mot landskapsarkitekt.

Jag vill gärna plugga i Alnarp för att det främst verkar vara en fantastisk plats. Det ser ut att vara ett vackert ställe och har ett fantastiskt läge nära Lomma och havet och är samtidigt nära till både Malmö och Lund. För att inte tala om boendemöjligheterna på campuset! Sedan har Alnarp också intressanta utbildningar. Hortonom och landskapsarkitekt är det som lockar mest för mig. Andra alternativ, som trädgårdsingenjör, verkar också bra. En personlig anledning till varför Alnarp också lockar är att jag bodde i Skåne som liten och saknar det landskap (och de platser) som är så unika för området.

Annars är jag väldigt stressad över plugg. Vi har många tentor framöver och att vara iväg från plugget gör mig orolig. Å andra sidan får jag sällan en chans som denna. Det ska bli kul! Det här blir en bra dag.

Ha det bra!

Får så tråkiga bilder på tåget. Lägger upp en lite roligare från i veckan. Lyckas inte vrida den på mobilen så får gära det när jag kommer hem, haha! Äh, kanske kan ha kvar den såhär?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *