Sista kursen avslutad – nu väntar mastersarbetet

Sista dagen på kursen är nu avklarad! Efter jul- och nyårsledigheten som blev lugn, och även något förkyld, tillbringades tid med gruppen för att skriva klart vår projektrapport. En del tid gick också åt att skriva en individuell reflektion över vår grupprocess som vi behövde lämna in. Även om det var lite tidskrävande var det samtidigt bra att stanna upp och fundera lite över själva arbetsprocessen, den dagbok vi individuellt skulle skriva under projektet var till stor hjälp. Tänker att det är är något jag borde göra oftare, inte minst när jag börjar jobba igen – det är ju ett jättebra sätt att synliggöra vad som gått bra, vad olika moment vi gjort egentligen gett projektet, men också vad vi kunde gjort annorlunda – för att faktiskt lära sig något av processen tills nästa gång!

En del av arbetsprocessen var våra platsbesök – ett av dem blev en äventyrlig dag på cykel i skånskt vinterväder.

Igår opponerade vi på varandras arbete, hade en muntlig kursutvärdering och blev även bjudna av programansvarig på lunch för att diskutera masterprogrammets utformning. Två år går snabbare än vad man tror, och nu återstår endast en termin med att skriva mastersuppsats! Känns lite surrealistiskt att studierna snart är avsklarade, men samtidigt ganska så skönt.

Det ska bli roligt att grotta ner sig i ett ämne, men misstänker att det kan bli ganska tufft också. Många inklusive jag själv har nog till och från fasat lite för masterarbetet. Jag har funderat en hel del under hösten på vad jag ska skriva om, det är ju så mycket som är spännande! Har bland annat funderat att skriva kring resiliens, delningsekonomi eller medborgardialog. Tillslut bestämde jag mig för att fortsätta på temat medborgardialog men nu i koppling till grönstrukturplanering. Tycker det är väldigt spännande hur man på olika sätt kan involvera människor i en medskapande dialogprocess och tror det kommer bli ännu mer viktigt att arbeta med i framtiden. Håller tummarna för att det kommer gå bra, nästa vecka kör jag igång på riktigt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *