Slutpresentation – ett steg närmare jul

Idag var det äntligen dags att presentera vårt projekt. Många veckors hårt arbete ligger bakom den presentationen.

På slutpresentationen kom en hel del externa aktörer, både från Landskrona och Malmö stad men också forskare från SLU och en konsult från WHITE arkitekter. Tre spännande projekt presenterades. Vi fick den stora äran att inleda dagen med att presentera vårt projekt Kontaktannons till Havet som fokuserar på att bygga upp en medskapande medborgardialog runt stigande havsnivåer och klimatanpassning. Det handlar om att dels stärka medborgarnas roll i staden men lika mycket om att skapa en grund för att hantera framtida utmaningar med stigande havsnivåer. Utgångspunkten är att kommunen måste arbeta med både havet och sina medborgare.

Vi fick också höra om de spännande projekten Odla Kultur och Gröna Grannar. Värdefullt och roligt var också att få input från de externa deltagarna. Än är vi inte i mål, vi har också en rapport som ska bli färdig tills den fjärde januari, men en viktig milstolpe har vi nu klarat av! Och nu är det heller inte många dagar kvar till julledigheten.

Med det passar jag på att avsluta med den Dylan cover vi inledde vår presentation med, vars första vers uppmuntrar oss till att gå samman för att lösa framtida utmaningar! Come gather round people..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *