Hur samskapar vi den socialt hållbara staden? Direkt från kunskapsseminarium i Malmö

Godmorgon! Idag befinner jag mig tillsammans med ett par kursare på ett Kunskapsseminarium i Malmö där vi kommer att arbeta under dagen men även få lite tid till att lyssna på många spännande diskussioner och seminarier.

Det kommer att handla om partnerskap, samyttnyttjande och tillit, inkludering i planeringsprocesser, engagemangets förmåga att skapa förändring i det fysiska rummet, hur man kan mobilisera byggherrar kring hållbarhet, alternativa finansieringsmodeller och mycket mer. Visst låter det rätt spännande? Kunskapsseminariet är ett samverkansprojekt mellan Institutet för hållbar stadsutveckling (ISU) i Malmö och Malmö innovationsarena.

Inslag från dagen kommer att livesändas och presentationer läggas upp så även om du inte befinner dig på plats kan du ta del av dagen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *