Seminarium på Länsstyrelsen

Godmorgon gott folk!

Befinner mig just nu på Länsstyrelsen i Malmö för ett heldagsseminarium om Hållbar infrastruktur och mobilitet. Vi har blivit inbjudna på det här som en del av kursen på SLU – roligt att det här faktiskt ingår i kursen – tidigare har jag gått på liknande event men då missar man ju ofta någon föreläsning eller kanske något obligatoriskt moment som man måste ta igen senare.

Dagen verkar vara fylld med många gottebitar, hur jobbar man egentligen med beteendeförändringar för att få människor att resa mer hållbart? Dagen kommer också bjuda på utblickar från Lund, Helsingborg, Köpenhamn men även den franska staden Lyon. Det kommer handla om kollektivtrafik men också om cykel. Är ni nyfikna på vilka som föreläser och om vad kan ni spana in programmet för dagen här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *