Vinter is back!


Vintern är visst tillbaka! Skåne har varit täckt av ett tjockt grått dis sen utflykten till Skånes sydvästra spets så lite snö på marken gör faktiskt skillnad (även om himlen är lika grå som innan). Fast vet inte om jag skulle ta i så mycket som att säga att rysskylan är här som medierna så fint skriver om, -2 grader är ju ändå inte så kallt! Tog en tur iväg för att dansa lite Lindy Hop igår kväll och efter dagens litteraturseminarium blir det crawlträning – tufft men roligt och bra sätt att släppa studierna på, går inte att tänka på något annat när man väl är i bassängen eller ute på dansgolvet.

Dagens litteraturseminarium blir nog intressant, inför varje seminarium i projektledningskursen ska vi sammanfatta fyra av artiklarna och lämna in. Blir lite mer jobb än med de seminarium vi haft tidigare, men förhoppningsvis kommer diskussionerna bli mer givande när alla är mer inlästa. Förhoppningsvis lyckas vi också bena ut hur vi ska starta upp vårt projektarbete, redan nästa vecka har vi en workshop som vi behöver samla in material till. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *