Cykelkurs och novembermörker

Sitter och tinar upp lite lätt under en filt med en kopp varmt te! Behövs efter ett par timmar ute i novemberkylan. Tisdagkvällar brukar nämligen innebära ett par roliga och glada, men ofta kalla timmar utomhus i Malmö där jag börjat hjälpa till som cykelledare. Har blivit involverad i ett projekt som drivs av Cykelfrämjandet i samarbete med Malmö stad och fastighetsbolaget MKB med målet att lära ut cykling för vuxna som ännu inte lärt sig cykla.

Är så otroligt roligt att vara med och följa och stötta deltagarna, och se den där glädjen i ögonen när det faktiskt börjar rulla på!

För den som är nyfiken på projektet har bland annat lokaltidningen i Malmö varit förbi ett par gånger. Cykelfrämjandet håller i såna här kurser lite runtomkring i landet, såsom i Jönköping där jag bodde tidigare, och fler såna här projekt är på gång, förhoppningsvis även i Lund till våren!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *